x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Canillo ajuda els temporers a pagar els vols de repatriació

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp.

Canillo ajuda els temporers a pagar els vols de repatriació

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp.

Fernando Galindo
Actualitzada 23/05/2020 a les 06:55
El comú de Canillo ajuda aquells treballadors temporers que tinguin dificultats econòmiques per tal de pagar els vols de repatriació per tornar a l’Argentina. Així ho va confirmar al Diari el cònsol major de la parròquia canillenca, Francesc Camp. En aquest sentit, els primers a rebre les ajudes seran aquells temporers que han d’agafar el vol que sortirà el dia 25 vinent. El cost del vol és de 550 euros, i d’aquests el comú assumeix 250 euros i els temporers els 300 euros restants. Com va dir el mateix Camp, aquesta mesura pretén facilitar el retorn d’aquells treballadors de temporada que encara es troben a la parròquia de Canillo.
Així doncs, el comú hauria optat per una fórmula similar a la que ha emprat Ski Andorra en els darrers vols. Pel que fa a la quantitat de temporers que tenen opcions d’agafat el vol del dia 25 vinent, Camp va xifrar-los en una seixantena. No obstant això, el cònsol major va dir que, a hores d’ara, encara hi hauria gairebé 200 temporers que es trobaven allotjats en diferents apartaments turístics i que l’objectiu seria que a mitjan mes de juny poguessin haver tornat tots a l’Argentina. Cal recordar que el govern argentí ha habilitat una sèrie de vols operats per Aerolíneas Argentinas en la part final del mes de maig i que es venen a sumar als que van sortir els darrers dies de Madrid, al de Latam que sortirà avui mateix des del mateix aeroport de Barajas o un que hi ha previst que operi Iberia dilluns vinent. D’altra banda, la matinada de dijous a divendres un nou comboi integrat per vuit autocars va sortir de l’Estació Nacional d’Autobusos per tal de traslladar uns 290 argentins a l’aeroport de Madrid-Adolfo Suárez per tal que poguessin ser repatriats.

Precisament, els temporers argentis s’organitzen a través de les xarxes socials per tal de poder tornar a les seves províncies d’origen atesa la mala organització dels autobusos que els esperen un cop a Ezeiza.
  • #1 CDiego
    (23/05/20 10:32)

    Be per el comú de Canillo. Sortiria mes car tenir els temporers en hotels, etc. Ara be, el any que ve cap temporer que no porti una assegurança com correspon i que cobreix possibles problemes.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts