Successos

Voluntaris de l''Stop Lab' homenatgen el treballador difunt

Ivan Monné formava part del servei d’enllumenat escaldenc i col·laborava en el cribratge massiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els voluntaris de l’Stop Lab d’Escaldes-Engordany van dur a terme ahir al matí un minut de silenci en reconeixement al treballador del comú que va morir dimarts passat per causes naturals mentre treballava. Ivan Monné, que va traspassar a l’edat de 44 anys, era voluntari en el procés de cribratge massiu per detectar els anticossos a la població arran de la crisi de la Covid-19 a la parròquia.

Els companys voluntaris es van agrupar a les vuit del matí i una segona vegada a les dues del migdia per fer el minut de silenci a l’entrada de l’aparcament del Prat Gran escaldenc, just abans de començar el torn del matí i la tarda. En les mostres de condol també es van sumar els voluntaris d’altres Stop Labs” com el de Sant Julià de Lòria, que es van aturar per aplaudir en memòria de l’operari que va patir una aturada cardíaca. En aquest sentit, els col·laboradors, el dia que van succeir els fets, van fer públic un missatge en suport als familiars i amics de Monné, conegut com el Xispa, en què recordaven que cada matí, “regalant-nos un somriure”, ens indicava amb “el seu crono marcat quan ens tocava el descans”. Des del comú, els treballadors van sumar-se a les mostres de condol amb un minut de silenci a les dotze del migdia.

Cal recordar que Monné feia uns anys que formava part del servei d’enllumenat de la corporació escaldenca i, segons van explicar fonts del comú, era una persona coneguda i estimada pels companys de feina. Els fets van tenir lloc a la zona del Clot d’Emprivat mentre conduïa un dels vehicles comunals, juntament amb un altre treballador, que va alertar els serveis mèdics.

Voluntaris de l''Stop Lab' homenatgen el treballador difunt

tracking