Pandèmia mundial

Terceravia pregunta pels contractes amb A2 Security

Terceravia pregunta pels contractes amb A2 SecurityTERCERAVIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general de terceravia Carine Montaner va presentar ahir dues preguntes a la Sindicatura del Consell General relatives a l’adquisició de respiradors amb la intermediació de l’empresa A2 Security durant la pandèmia ocasionada per la Covid-19. En aquest sentit, Montaner demana “a canvi de què l’empresa A2 Security ha participat en les operacions de compra del material sanitari” en la primera, mentre que en la segona va exposar “si l’administració general va passar un contracte amb l’empresa A2 Security, i si la resposta és afirmativa precisar per quins serveis prestats i per quin import”.

La consellera laurediana va fer aquesta pregunta després de la publicació al Diari de dilluns passat de l’article Madrid va considerar espanyol l’hospital d’Andorra. En el text s’especificava que “Dextro va proporcionar quatre respiradors no invasius. Després de contactar amb el CEO de Philips Espanya es van aconseguir quatre aparells per 58.000 euros. En aquestes operacions hi va participar l’empresa andorrana A2 Security –propietat de Toti Garcia– que segons fonts del Govern consultades pel Diari no va cobrar res per la seva aportació”.

No obstant això, Montaner va destacar que Garcia era la persona escollida per Gallardo com a responsable de seguretat de la Cimera Iberoamericana del 2020 i que era una “persona afí a Liberals d’Andorra”.

tracking