El Manifest Cultural suma més de 350 signatures

Entre tots ells s'han fet un total de 74 propostes per millorar i dinamitzar el sector, les quals s'agruparan i es faran arribar a les administracions

Sílvia Riva i Xavier Llovera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No fa ni dues setmanes de la posada en marxa del Manifest Cultural d'Andorra i la iniciativa ja suma més de 350 adhesions. Entre totes elles s'han fet un total de 74 propostes diferents per millorar i dinamitzar la cultura, les quals s'agruparan per temàtiques i es faran arribar a les administracions. Cal remarcar que els set comuns i el Govern, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, es van sumar al Manifest apuntant que cal que "tots els sectors es conjurin per tirar endavant tots junts i així ser capaços de superar els entrebancs que pateix i patirà el sector cultural en un futur".

D'entre els més de 350 signants destaca que hi ha un 33% d'adhesions que són de persones que es dediquen a la cultura, ja sigui professionalment o com a hobby principal. El 40% són de gent que no es dedica al sector, però que hi dona suport, mentre que un 10% està format per associacions i un 2,5% per empreses que es dediquen a la cultura. Finalment, la resta són empreses d'altres sectors.

tracking