x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Homenatge al treballador difunt d'Escaldes

Els voluntaris de l''Stop Lab' on col·laborava han fet un minut de silenci i aplaudiments en memòria de l’home que va patir ahir una aturada cardíaca mentre treballava a la zona del Clot d’Emprivat
Minut de silenci i aplaudiments al treballador d'Escaldes

Minut de silenci i aplaudiments al treballador d'Escaldes

Els volutnaris de l''Stop Lab' del Prat Gran, on col·laborava el difunt, han fet un petit homenatge en la seva memòria

Els volutnaris de l'Stop Labs durant el minut de silenci

Minut de silenci en memòria de l'empleat del comú d'Escaldes

Els volutnaris de l'Stop Labs durant el minut de silenci

Fernando Galindo
L'edifici del comú escaldenc.

Commoció al comú escaldenc per la mort sobtada d'un empleat

L'edifici del comú escaldenc.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/05/2020 a les 14:52
Els companys del treballador del comú d'Escaldes-Engordany que ahir va morir de manera sobtada per causes naturals i que era un dels voluntaris de l''Stop Lab' de la parròquia han fet un minut de silenci aquest matí per recordar-lo. Els voluntaris del cribratge massiu s'ha agrupat a l'entrada de l'aparcament del Prat Gran a les 8 i a les 14 hores, just abans de començar els torns de matí i tarda, mentre que el personal del comú ho ha fet a les 12 del migdia. Els voluntaris d'altres 'Stop Labs', com el de Sant Julià de Lòria, també s'ha aturat per aplaudir en memòria de l'operari.
El comú d’Escaldes-Engordany va informar ahir a la tarda a través de les xarxes socials de la mort d’un operari per causes naturals mentre estava treballant a la zona del Clot d’Emprivat. “Una excel·lent persona i un gran treballador”, van destacar a través d’un emotiu tuit.

Els fets van tenir lloc a les quatre de la tarda, quan el tècnic, Ivan Monné, de 44 anys, estava conduint un dels vehicles comunals a l’avinguda del Consell de la Terra, juntament amb un company de feina. Segons fonts properes al cas, va ser el company del difunt qui el va aconsellar que aturés el vehicle després que Monné es queixés de malestar. En aquell moment va ser quan l’operari, en voler sortir del cotxe, va caure al terra amb símptomes que apuntaven a una aturada cardíaca.
Una ambulància medicalitzada del servei urgent mèdic (SUM) es va traslladar fins al lloc on es trobava el difunt, juntament amb un equip del cos de bombers, que normalment actua quan hi ha un servei que precisa la seva atenció. En aquest sentit, des de l’hospital van explicar que els serveis d’urgència van atendre l’operari amb les maniobres de reanimació pertinents durant aproximadament més de quaranta-cinc minuts, malgrat que no va ser possible poder fer res per salvar-li la vida. Des del centre hospitalari van confirmar que es tractava d’una aturada cardíaca.

Fonts del comú escaldenc van explicar que Monné era una persona molt coneguda dins la corporació i que els companys li tenien molt d’afecte.
Etiquetes
Veure’n més
14
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts