BALANÇ POLICIAL

Detinguda una dona per maltractar i amenaçar la parella

El cos també va arrestar un home per empentar un agent després d’informar-lo d’una sanció

Detinguda una dona per maltractar i amenaçar la parellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dissabte a la nit a Escaldes-Engordany una resident de 57 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i contra la llibertat. El cos va ser requerit en un domicili particular arran d’una desavinença de parella que venia motivada per un deute econòmic. A conseqüència de la discussió, la detinguda havia esgarrapat el pit de la seva parella, que també presentava una “vermellor intensa” al coll, i l’havia amenaçat de mort.

Els agents també van arrestar la setmana passada un home de 43 anys a Ordino per un delicte contra la funció pública. La policia es va desplaçar de matinada fins a un domicili particular per uns sorolls i cops que provenien del pis d’aquest, el qual en ser informat del motiu de la intervenció es va mostrar amb una actitud despectiva cap a la policia, però finalment es va calmar. Els agents van marxar del lloc dels fets, però van ser requerits de nou pel mateix motiu i van constatar els sorolls des de l’exterior de l’habitatge, van informar l’home que se li imposaria una sanció, però aquest va desobeir reiteradament les ordres donades pels agents i en va empentar un, motiu pel qual va ser detingut.

Pel que fa a infraccions contra la seguretat en el trànsit, la policia va arrestar un home de 49 anys dimecres passat per causar un accident amb danys materials i conduir sota una taxa d’alcohol d’1,28 grams per litre de sang. Dissabte passat els agents van detenir dos conductors més: un home de 55 anys que circulava amb una taxa d’1,44 g/l i un altre de 20 anys amb 0,90 grams d’alcohol per litre en sang.

tracking