Gran part de l'esport tornarà l'1 de juny

Els esportsises de disciplines de contacte hauran d'esperar i del futbol o el rugbi només està previst que es pugui reemprendre l'activitat en l'apartat de preparació

Sílvia Riva, en una compareixença en una comissió legislativa al Consell General.Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esport, Sílvia Riva, i el secretari d'Estat, Justo Ruiz, han confirmat al webinar d'Andorra Esports Cluster, que una part important de la pràctica esportiva pot tornar a l'1 de juny. Des del cluster, i conjuntament amb el Govern, han exposat que s'està treballant en una sèrie de protocols adaptats a cada un dels esports i dels entorns, a banda d'un marc comú per a la pràctica esportiva en general. Així ho ha explicat el tècnic Joel López, que és qui centralitza aquestes tasques.

No obstant això, els esports de contacte, hauran d'esperar i no entren dins aquest primer apartat. El futbol o el rugbi, només està previst que puguin reemprendre la seva activitat en l'apartat de la preparació física dels esportistes, atenent que no es preveu encara que es pugui congregar grups grans per fer esport. En aquest sentit, López ha parlat d'esports individuals en la primera fase o bé de grups fins a quatre persones, que s'anirien incrementant progressivament amb el pas de les setmanes.

tracking