Pandèmia mundial

Segueix la tendència a la baixa amb un nou positiu i cinc altes

Segueix la tendència a la baixa amb un nou positiu i cinc altesSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les dades que va facilitar ahir el Govern d’Andorra confirmen la tendència a la baixa de la corba epidemiològica que ja s’havia anat apuntant en els darrers dies. En aquest sentit, cal destacar que en les darreres 24 hores, només s’ha registrat un nou positiu, mentre que l’hospital Nostra Senyora de Meritxell va atorgar un total de cinc noves altes a pacients amb la Covid-19. Amb aquestes xifres, el país presenta unes dades totals de 755 persones que han contret la malaltia.

No obstant això, d’aquestes ja només resten com a casos actius un total de 157, la majoria de les quals estan passant el període de recuperació a les seves llars, ja que ingressades a la planta especial per la Covid-19 de l’Hospital només n’hi resten 11. I d’aquests, només 3 persones es mantenen a la Unitat de Cures Intensives, amb necessitat de ventilació mecànica. També cal destacar el total de persones que ja han superat el coronavirus, que ja se situen entorn dels 550. A més, tampoc es va produir cap defunció, fet que continua deixant el nombre total de persones que han perdut la vida durant la pandèmia en 48.

En relació amb els professionals sanitaris, que és un dels col·lectius que més impacte de contagis han tingut a causa de la pandèmia, continuen havent-hi un total de 31 persones encomanades del coronavirus. En relació amb la resta de cossos especials del país, queden quatre persones amb la malaltia, pendents de la seva recuperació.

Pel que fa a les persones que es troben ingressades al centre sociosanitari del Cedre, 18 residents tenen la infecció, mentre que 6 es troben en situació de convalescència a l'espera de rebre el segon resultat negatiu en la prova. A més a més, el Govern també va informar que en les darreres 24 hores el ministeri de Salut havia rebut un total de 95 PCR, dels quals 88 resultats havien estat negatius mentre que els 7 restants sí que havien donat positiu.

tracking