Cinc mesos de presó per intentar atropellar un conegut a Encamp

El conductor, que va ser detingut dissabte, haurà de fer un tractament mèdic i se li ha imputat una ordre d'allunyament

Arresten un conductor per intentar atropellar de manera volguda un vianantF. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor que la policia va detenir dissabte a Encamp acusat d'un intent d'atropellament intencionat ha rebut una pena de cinc mesos de presó i una part condicional qualificada, per la qual haurà de fer un tractament mèdic i també se li ha imputat una ordre d'allunyament de la seva exdona i de la persona que va intentar atropellar. Segons ha pogut saber el Diari, l'acusat d'intent d'atropellament a Encamp va ser jutjat ahir a la tarda per un delicte de lesions. Les fonts consultades han manifestat que després de cometre l'acte l'acusat es va quedar al lloc dels fets fins que vaarribarla policia i va col·laborar amb els agents.

Els fets van ocórrer a la cèntrica avinguda Joan Martí del poble d'Encamp al vespre quan el detingut, un home resident de41anys, va voler envestir de manera volguda el vianant. Segons va informar la policia a través del seu compte de Twitter, "problemes personals" entre ambdós serien el motiu de l'actuació del detingut, que pot enfrontar-se a una imputació greu tenint en compte la intencionalitat de l'acte. El cos d'ordre no va aclarir, però, si el vianant va acabar patint alguna lesió.

També a través de les xarxes socials la policia va informar que “aquest cap de setmana hem tornat a detenir per violència de gènere” sense precisar més informació i recordant a la ciutadania que “si et creus en perill o necessites ajuda” s’adrecin al telèfon del servei d’ordre, el 110.

tracking