Detingut un jove de 20 anys per agredir el pare, resistir-se i injuriar la policia

El cos d’ordre arresta una parella, home i dona de 31 i 28 anys, per maltractaments mutus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va realitzar la setmana passada tres intervencions amb detencions que es van saldar amb un total de vuit persones arrestades. Dues van estar motivades per agressions en l’àmbit domèstic. La primera, dilluns de la setmana passada, va acabar amb la detenció d’un jove resident de 20 anys per maltractaments en l’àmbit domèstic i també per injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de les seves funcions. Segons va relatar la policia, els agents van acudir al domicili de l’arrestat, a la parròquia d’Escaldes, alertats per una forta discussió i perquè el detingut havia agredit el pare. Un cop el van traslladar a les dependències policials, segons van afegir des del cos d’ordre, el jove va mantenir una “actitud poc col·laboradora i arrogant”, tot resistint-se al control i injuriant els agents de l’autoritat, per la qual cosa va sumar als maltractaments en l’àmbit domèstic també les imputacions per injúries i resistència greu a funcionaris del cos de policia.

La segona de les intervencions per violència domèstica es va produir divendres passat a Andorra la Vella. En aquest cas els arrestats van ser una parella, una dona i un home residents de 28 i 31 anys. La patrulla que va acudir al domicili que compartien va constatar que els dos s’havien agredit mútuament i els va arrestar per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

La tercera de les intervencions amb persones detingudes és la que es va realitzar entre el 29 i el 30 d’abril i que va provocar el control de cinc persones: una noia de 21 anys i quatre nois de 23, 27 i 32 anys. Els cinc es van colar a l’interior d’un domicili (van trencar el pany i el marc de la porta d’entrada) per reclamar al veí de l’habitatge un deute econòmic que havia contret el seu germà amb ells. Als cinc se’ls imputen delictes de danys, violació de domicili, desobediència i resistència greu, amenaces i contra la salut pública.

tracking