Pandèmia mundial

El permís per accedir a França no suposa cap canvi

El permís per accedir a França no suposa cap canvi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El permís necessari per entrar a França no suposa cap canvi substancial pel que fa a la mobilitat al país veí. Fonts de l’ambaixada francesa van confirmar al Diari que el procediment és una fase més per controlar i restringir el moviment al territori gal i ha d’anar acompanyat del certificat que justifica el desplaçament intern. El document es pot descarregar a través de la web del ministeri d’Interior francès i preveu tres supòsits, els viatges per accedir al país i als territoris annexos des de l’estranger i els desplaçaments des de l’interior de França cap a les regions annexes. En aquests es demana justificar el motiu del desplaçament, ja sigui per visites mèdiques, ser transfronterer o transportista.

En aquesta línia, des d’Andbus, Albert Vinceiro va explicar que la companyia manté els itineraris cap a Tolosa i que abans de pujar a l’autobús el conductor controla si els passatgers porten els documents necessaris per poder passar la frontera i entrar al país.

Per la seva banda, el ministre portaveu, Eric Jover, va afirmar durant la roda de premsa que no tenen constància que hi hagi hagut problemes de mobilitat per a residents i transportistes de mercaderies.

tracking