Dues detencions per violència domèstica i una per amenaçar el llogater

La policia arresta un jove de 18 anys per robar la bossa de l’exparella després de discutir-hi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la setmana passada dues persones per violència domèstica i una tercera per amenaçar amb un ganivet el llogater. Dijous els agents van detenir un home, resident de 41 anys, a Sant Julià de Lòria com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit domèstic, injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Segons explica el cos en comunicat, uns agents van ser requerits en un domicili particular per una desavinença i en entrar al pis es va constatar que la dona presentava signes de maltractaments. En interpel·lar l’home, va reaccionar de forma desmesurada amb injúries i amenaces envers els agents interventors.

L’endemà, divendres, es va detenir una dona resident de 39 anys com a presumpta autora dels delictes de maltractaments en l’àmbit domèstic, injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Els agents van ser requerits en un domicili particular d’Andorra la Vella per una desavinença de parella que va derivar en una agressió física de la detinguda a l’altra part. En interpel·lar a la dona, aquesta va reaccionar de manera desproporcionada contra els policies.

D’altra banda, dilluns un home resident de 54 anys va ser detingut al Pas de la Casa com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat i la seguretat col·lectiva. L’arrest es va fer en un domicili particular, ja que en el decurs d’una discussió entre el detingut –arrendador de l’habitatge– i la llogatera, aquest l’hauria amenaçat esgrimint un ganivet.

Per últim, la policia va arrestar dissabte a la tarda un home resident de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni i contra la funció pública. Hores abans els agents havien intervingut en un pis de la capital per unes desavinences de parella que van acabar amb danys materials. A la tarda es va detenir el jove per haver furtat la bossa de mà de qui era la seva exparella.

tracking