Els e-sports no s'aturen

What you play i Job and Sport han creat un torneig especial #quedatacasa per ajudar a passar les hores del confinament. Comença el dia 6.

Els e-sports no s'aturenWHAT YOU PLAY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un torneig d’e-sports per tal d’evitar l’avorriment mentre duri el confinament. Aquesta és la proposta que van presentar ahir des de What you play (l’empresa que ja organitza diversos esdeveniments i és la responsable de la lliga de videojocs d’Andorra) i Job and Sport. Aquesta iniciativa, en el moment de la seva presentació, ja comptava amb el suport del comú de Sant Julià de Lòria i també de la Federació Andorrana de Futbol, però des de l’organització s’espera que altres institucions puguin donar suport a aquesta iniciativa, que arrencarà el 6 d’abril.

“El que volem és aportar el nostre granet de sorra mentre duri el confinament. L’acció començarà dilluns vinent i les partides es jugaran a partir de llavors, cada dia a les set de la tarda”, explica Manel Guerrero, de What you play. A més, les inscripcions per a les persones que hi vulguin prendre part ja estan obertes, a la web www.whatyouplay.ad/torneig-especial-quedatacasa.

Pel que fa a les diferents opcions amb les quals es trobaran els gamers que hi vulguin prendre part, Guerrero va explicar que “hi haurà quatre jocs en què es podrà participar: Brawl Stars, FIFA 20, Call of Dutty mobile i Clash Royal”. Així doncs, qui més qui menys trobarà el seu espai per participar, amb tres modalitats de jocs que s’acostumen a jugar amb smartphone, i el ja clàssic FIFA, que es jugarà des de les consoles PlayStation 4 i que no necessita presentació, ja que tal vegada sigui el joc de futbol amb més solera de tot l’espectre digital.

Sobre els altres, s’ofereix una opció completament bèl·lica, com és Call of Dutty; això sí, només s’hi podrà prendre part en la versió per a mòbil. I finalment, dues opcions que provenen del mateix desenvolupador de jocs, SuperCel, i que poden tenir mecàniques similars: Brawl Stars i Clash Royale. El primer es juga en un format de tres contra tres, amb diferents personatges i característiques. Mentre que Clash Royale és el conegut joc en que has de destruir les torres de les corones del teu rival a través de les teves cartes i l’elixir que vagis acumulant.

Un cop escollit el joc i la modalitat, cada dia caldrà publicar els resultats obtinguts a la mateixa pàgina de les inscripcions, per tal que des de l’organització es pugui anar fent el seguiment diari. Tot i que es preveu una durada de tres setmanes de l’esdeveniment, Guerrero no en va descartar fer-ne un altre si s’allarga el confinament. Ara, però, prepareu les bateries!

tracking