òbit

Mor als 60 anys el cap de Circulació de la Massana

Una patrulla de cada parròquia ret homenatge a Lluís Reñé amb un minut de silenci al comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap del servei de Circulació del comú de la Massana, Lluís Reñé, va morir ahir a l’edat de seixanta anys. Reñé estava de baixa laboral des de feia dues setmanes abans del decés i la seva pèrdua va causar una gran commoció a la parròquia. La cònsol major de la Massana, Olga Molné, va voler expressar el seu condol en nom de la corporació. “Lluís René feia trenta anys que donava servei al comú de la Massana, sempre amb una gran dedicació”, va indicar. “Pensem que no només era apreciat al comú, sinó que els ciutadans de la parròquia li tenien molta estima”, va assegurar la cònsol en un comunicat.

Reñé es va incorporar com a agent de circulació de la parròquia massanenca l’any 1990, i dos anys després va esdevenir cap del servei, un càrrec que va mantenir durant gairebé tres dècades, en les quals es va guanyar no només l’estima del comú, sinó també el de tota la ciutadania.

Els agents de circulació també van expressar el seu dolor després de la pèrdua del cap. En aquest sentit, el caporal Àlex Bruno, en nom dels agents, va voler traslladar el condol a la família de Reñé i va assegurar que “el Lluís ha estat un exemple a seguir per a tots nosaltres per la seva gran humanitat”. El Sindicat de Treballadors del comú també va emetre un comunicat de condol.

D’altra banda, tots els serveis de circulació del país van retre un homenatge al cap del servei de Circulació de la Massana. Una patrulla de cada parròquia i una de la policia es van desplaçar fins al davant del comú massanenc, a l’avinguda de Sant Antoni, i van fer un minut de silenci de record amb els llums rotatoris dels vehicles encesos.

Mor als 60 anys el cap de Circulació de la Massana

tracking