La cúpula d'Interior dona positiu

El ministre Josep Maria Rosell i el secretari d'Estat Joan Antoni León estan afectats per la Covid-19

La cúpula d'Interior dona positiuSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, està infectat per coronavirus segons les proves que se li han fet recentment i el secretari d'Estat del departament, Joan Antoni León, també ha donat positiu a la Covid-19 aquesta mateixa setmana.

El ministre Eric Jover ha explicat aquest vespre que Rossell i León estan en aïllament a casa i es troben "amb bon estat de salut, amb símptomes lleus i continuaran exercint les seves responsabilitats" i ha afegit que s'ha fet l'estudi epidemiològic corresponent i s'ha confinat els contactes que s'ha determinat com es fa en tots els casos. I ha comentat que el contagi del ministre i el secretari d'Estat no afecta al funcionament del Govern i es mantindrà "la normalitat d'abans" perquè els dos continuaran treballant i perquè ja s'havien aplicat mesures de prevenció per si algun integrant de l'executiu s'infectava per no condicionar l'operativa de la resta.

L'afectació dels màxims responsables d'Interior arriba quan el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, està confinat a casa pel positiu de la parella, després d'haver estat abans també en aïllament per haver estat en contacte amb un positiu després de seure en una reunió al costat d'un metge que posteriorment es va descobrir que tenia la Covid-19.

El Govern va informar fa dues setmanes que s'havia fet la prova al cap de l'executiu, Xavier Espot, perquè tenia símptomes de refredat i que el resultat va ser negatiu, com també va succeir amb les analitiques que es van fer al ministre Eric Jover, i al titular de Salut, Joan Martínez Benazet per l'afonia que tenien.

tracking