Pandèmia mundial

Felicitació urbana

El servei de circulació escaldenc està duent a terme una sèrie d’iniciatives per fer més amè el confinament dels més petits, com és felicitar els aniversaris.

Felicitació urbana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les mesures de prevenció pel coronavirus han provocat que els infants s’hagin de quedar a casa i deixin de banda aquelles coses que més els omplien, com poder celebrar l’aniversari amb els amics i els companys de classe. En aquest sentit i per poder fer més amena l’estada a casa dels més petits de la parròquia, el servei de circulació d’Escaldes-Engordany va iniciar ahir una campanya per felicitar els infants que facin anys mentre duri l’emergència sanitària. Així es pot veure al tuit que van penjar des del comú ahir a la tarda.

Fonts del servei van informar que diverses famílies els van comunicar que els més petits se sentien tancats a les seves llars i demanaven que des de la corporació es realitzés alguna acció per ajudar-los. D’aquesta manera va sorgir la iniciativa, així el pares que vulguin que els agents de circulació acudeixin a la zona on resideixen per felicitar l’aniversari dels seus fills han de trucar al comú i ells anotaran en una llista la data de naixement i acudiran al domicili durant el dia esmentat.

La dinàmica que segueix el servei és desplaçar-se amb el vehicle que fa les crides comunals i disposa de megàfon al carrer on viuen, criden el nom de l’infant i l’edat que compleix, i tot seguit posen la cançó d’aniversari.

D’altra banda, fonts del comú van manifestar que a partir de dilluns, i amb el mateix objectiu de fer més lleuger el confinament, el compte oficial d’Escaldes a Instagram oferirà vídeos d’esport per a joves. Els monitors faran activitats en directe per animar i revitalitzar els adolescents que també es troben tancats a casa.

També cal destacar que la primera iniciativa dels agents de circulació ballant al ritme de la cançó infantil Baby Shark arreu de la parròquia s’ha fet viral per tot el món. Així, mitjans de comunicació de Portugal s’han fet ressò de l’acció i han felicitat el servei escaldenc per animar la societat en aquests moments de crisi. Igualment diversos usuaris a la xarxa social Twitter també han compartit els vídeos dels agents comunals ballant al mig dels carrers de la parròquia.

tracking