Pandèmia mundial

Pintat fa costat al Govern en la crisi i es compromet a “no deixar-lo caure”

Terceravia vol que l’executiu faci una injecció de diners per ajudar treballadors i empreses

Pintat fa costat al Govern en la crisi i es compromet a “no deixar-lo caure”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari de terceravia, Josep Pintat, demana que la societat andorrana, indiferentment de la posició, conegui la realitat de la situació i que estigui al costat del Govern i de les institucions. També vol que els partits polítics deixin de banda els litigis que hi puguin haver entre grups. Per altra banda, creu que el Govern ha de crear un mapa macroeconòmic amb una “injecció de diners” que tingui en compte tots els treballadors i que “deixi respirar les empreses”.

Pintat va assegurar al Diari que des de l’executiu s’està intentant explicar la realitat de la situació de la millor manera possible i que, per tant, ara és el moment que la societat “sigui conscient i segueixi les directives que es marquen, ja que només entre tots podrem fer front al que estem vivint”. A més a més, va afegir que des de terceravia estan oberts a escoltar propostes que puguin ajudar el Govern positivament “per tal de no deixar-lo caure”.

Pintat diu que l’Estat s’ha de posar al centre de la qüestió creant un full de ruta “que miri el futur i que aporti esperança”. “I això passa perquè tots estiguem al costat de les institucions, començant per qui està més amunt, fins a l’últim”. També afirma que per marcar la línia cap a on s’ha d’encaminar la situació, a part de mantenir els serveis bàsics, s’ha de veure quin “múscul financer” té l’Estat. “És important tenir un diagnòstic sobre la situació de com estan les nostres arques i quines garanties tenim de l’exterior i com podem obrir les portes a escala internacional, també de la mà dels nostres Coprínceps”.

El president de terceravia, amb tot això, va recordar que el fet de transmetre confiança passa pel treball conjunt entre els partits. “Estem en una economia de guerra amb un enemic invisible i per part de terceravia no volem crear cap discussió política, sinó que tenim una col·laboració franca amb l’executiu”. “Sense assenyalar ningú, ara no és el moment del “jo he dit” o el “jo he fet”.

tracking