FEDA i Andorra Telecom no cobraran la quota fixa a empreses tancades

Els establiments que fan guàrdies o permanències tindran una reducció de la tarifa del 80% en els serveis d'electricitat i telefonia

FEDA aprova amb un notable l'enquesta de satisfacció anual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les empreses i els autònoms que hagin hagut de cessar completament la seva activitat per la crisi sanitària no hauran de pagar els serveis de FEDA i AndorraTelecom, segons s'ha publicat avui alBOPAa través d'un decret. En aquest sentit, FEDA aplicarà la totalitat del descompte a la potència i energia contractada mentre que AndorraTelecomho farà en els serveis de telefonia fixa, accés a internet amb oferta modular, telefonia fixa d'empreses, línies per a centraletes IP, centraletes virtuals, internet empreses d'alta capacitat, mòduls d'accés a internet i intranet NodesFTTH.

Per beneficiar-se de la mesura de FEDA, els empresaris o autònoms hauran d'omplir un formulari a lapàginaweb de la parapública i serà aleshores quan el descompte es faci efectiufinsdeu dies després de la finalització de les mesures decretades pel Govern, per tal que així es compensin els dies entre l'entrada en vigor del decret de cessament de l'activitat i el de l'inici d'aquesta rebaixa. AndorraTelecom, en canvi, aplicarà automàticament la reducció de les tarifes a les empreses i autònoms afectats i tots aquells professionals que no ho rebin ho podran sol·licitar a través de la pàgina web. La reducció de la tarifa dels serveis d'AndorraTelecomes farà des de l'entrada en vigor del decret de tancament obligatori fins al dia que aquest es doni per finalitzat. L'entitat calcula que l'import total dels descomptes a autònoms i empreseséssuperior al mig milió d'euros mensuals i que beneficiarà a més de 5.300 clients. Així mateix, tots els negocis que hagin de funcionar amb guàrdies o permanències tindran una rebaixa del 80% dels serveis de FEDA i AndorraTelecommentre duri l'alerta sanitària.

tracking