jocs

Autoritzades noves màquines escurabutxaques als bingos

Una societat ha obtingut la llicència per poder registrar els últims models

Autoritzades noves màquines escurabutxaques als bingos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) ha atorgat a una societat la llicència per poder registrar i inscriure al Registre de models de l’ens uns tipus determinats de màquines recreatives amb premi programat per poder ser explotades per l’operador de la llicència de les sales de joc del Bingo Star’s. Segons assenyalen fonts del Govern, aquestes màquines només poden ser utilitzades i explotades a les sales de joc del bingo, prèvia autorització del CRAJ.

La llicència atorgada pel CRAJ és la de classe J, la qual permet la venda, l’arrendament, el proveïment, la disposició, la importació, l’exportació, la producció, la fabricació, la posada a disposició i els serveis d’instal·lació, de manteniment o de reparació d’equipaments recreautius amb premi de jocs d’atzar.

La llicència es va autoritzar l’any passat, però el CRAJ les va aprovar de manera definitiva el 18 de febrer passat. L’organisme ha atorgat una segona llicència de classe J però, segons expliquen les mateixes fonts, la societat adjudicatària l’ha obtingut com a empresa subministradora de material propi per a la pràctica del bingo i a data d’avui no ha sol·licitat cap inscripció al Registre de models del CRAJ.

L’organisme regulador del joc va autoritzar l’any passat 142 llicències, la majoria de les quals, 133, ho van ser per a entitats esportives i culturals i empreses per poder fer sortejos relacionats amb la loteria espanyola i el joc del quinto tradicional. Set van ser atorgades per explotar llicències de classe I i la resta, dues, per a les societats relacionades amb les màquines recreatives de jocs d’atzar amb premi.

tracking