Arresten un home per possessió de 130 grams de marihuana

L’acusat va ser controlat quan intentava accedir al Principat en un autobús de la línia regular

Arresten un home per possessió de 130 grams de marihuanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va detenir un home, no resident de 30 anys, per un delicte contra la salut pública. L’acusat va ser controlat per possessió de 130 grams de marihuana mentre intentava accedir al país de passatger en un autobús de línia regular. Els agents també van arrestar un home, resident de 33 anys, per la mateixa infracció. Segons detalla el balanç de detencions de la setmana passada, es van requerir els serveis del cos d’ordre perquè una persona estava fumant productes estupefaents al balcó del domicili. En arribar al lloc dels fets els agents van observar que hi havia una problemàtica familiar greu a causa del consum d’opiacis de l’acusat, motiu pel qual van iniciar l’interrogatori, en què l’acusat va reconèixer l’addicció i va lliurar voluntàriament 109,3 grams de cànnabis, els quals tenia distribuïts en sis pots de vidre. Aquests són dos dels casos més destacats de les divuit detencions de la setmana passada.

Amb referència a les detencions per altres delictes, els agents van controlar divendres a Santa Coloma a un home, resident de 36 anys, com a presumpte autor dels delictes d’injúries, amenaces, maltractaments i resistència greu als funcionaris del cos de policia en l’exercici de les seves funcions. El cos d’ordre va ser requerit per sorolls de música i parla de persones en un domicili particular. Quan es va procedir a la intervenció, l’acusat i llogater de l’immoble va mantenir un comportament arrogant, amenaçador i violent envers els agents, motiu pel qual va ser arrestat. La policia també va detenir un home, no resident de 29 anys, per un delicte contra la llibertat sexual i la salut pública al Pas de la Casa per efectuar tocaments a una dona i posseir 0,8 grams de cocaïna.

Quant als delictes contra la seguretat en el trànsit, destaca el control d’un home, resident de 34 anys, dimarts en un control rutinari amb una taxa d’alcohol d’1,93 grams per litre en sang. La policia també va arrestar dos homes, residents de 41 i 22 anys, en donar un resultat positiu en el control d’alcoholèmia d’1,53 i 1,50, respectivament.

tracking