Turisme

El Cirque du Soleil s'ubicarà finalment a l'aparcament de davant de Govern

L’objectiu de l’executiu és facilitar l’accés als vehicles i evitar les retencions dels últims anys

El Cirque du Soleil s'ubicarà finalment a l'aparcament de davant de GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pròximes dues edicions del Cirque du Soleil s’emplaçaran a l’aparcament de davant del Govern, on hi havia l’antiga plaça de braus. Així ho va confirmar la ministra de Turisme, Verònica Canals, en una entrevista al programa d’ATV La Rèplica, on explica que l’objectiu de canviar la localització de la carpa de la dama de gel a l’aparcament és facilitar l’accés als vehicles i evitar que es generin les mateixes retencions dels últims anys: “Durant els pròxims dos anys de contracte, es farà a l’aparcament on hi havia la plaça de braus. Creiem que és un bon lloc perquè facilitarà la circulació i està a prop del casc antic, les botigues, els restaurants i els hotels”. Alhora, Canals va destacar la importància que té l’esdeveniment pel país, que “mou 100.000 persones i al darrere hi ha una campanya que ens ajuda a promocionar la marca Andorra”.

L’emplaçament inicial que van anunciar la mateixa ministra i el director d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, en roda de premsa el mes de gener passat era a l’aparcament Valira, gestionat pel comú de la capital, i el del costat, propietat d’Illa Carlemany. Les negociacions amb la cònsol major, Conxita Marsol, però, han acabat prioritzant el terreny que hi ha davant l’edifici del Govern.

D’altra banda, la ministra va anunciar que el festival de música no es farà fins l’any vinent per la dificultat de trobar artistes de nivell en un curt espai de temps. “L’interès del Govern és fer el festival, però aquest any no s’ha pogut perquè un dels nostres preceptes és portar artistes de renom internacional i això s’ha de fer amb un any de marge”, va lamentar Canals, que, tot i això, es va mostrar positiva de cara a l’edició del 2021: “El festival ha de perdurar i és per això que l’oferta que prepararem tindrà un village gastronòmic i un mínim de quatre concerts repartits en dos caps de setmana. L’objectiu és portar un 70% de públic de fora i un 30% d’andorrans”.

tracking