agressió

Un jove amenaça d'apallissar els andorrans que vagin a la Seu

Amb relació a la batussa que va rebre un menor al Carnaval d’Encamp

Un jove amenaça d'apallissar els andorrans que vagin a la Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove va difondre ahir un vídeo a través de les xarxes socials en què amenaça els andorrans que baixen a la Seu d’Urgell de “tornar cap al Principat calentets”. La filmació, de poc més d’un minut, mostra el noi insultant els joves que van agredir un menor de la Seu durant el Carnaval d’Encamp i dient que si visiten la capital de l’Alt Urgell s’emportaran una pallissa. “Andorrans, sou escòria apallissant un noi que no té res a veure. El pròxim andorrà que vingui a la Seu, és igual si té res a veure amb la batussa o no, tornarà calentet”, alerta el noi, que afegeix que “fins avui nosaltres us hem respectat, però ara patireu”.

Pel que fa a la família del menor agredit, la mare va negar tenir cap vinculació amb el noi del vídeo i denuncia que s’està obrint una guerra de la qual no volen formar part: “No tenim ni idea de qui és aquest noi. No té cap relació amb nosaltres, no és amic del meu fill ni res. Va posar un vídeo a les xarxes socials, però no hi tenim res a veure, ni ganes.”

D’altra banda, la policia va destacar que, tot i haver identificat dues persones i seguir amb la investigació de la batussa, encara no s’ha efectuat cap detenció. Així doncs, les vuit persones que van apallissar un noi de 16 anys la matinada del dimarts 25 de febrer durant el Carnaval d’Encamp i el van deixar inconscient amb un traumatisme cranial i el nas trencat segueixen en llibertat. La família de l’agredit, que va adjuntar a la denúncia un vídeo on es veu la batussa, va alertar des d’un primer moment que havia estat conseqüència d’haver parlat amb un grup de nois de la Seu que estaven enfrontats amb un d’Encamp.

tracking