Turisme

El Cirque du Soleil es farà a l'aparcament de davant de Govern

La ministra de Turisme, Verònica Canals, ha anunciat al programa d'ATV 'La Rèplica' que l'esdeveniment es durà a terme durant dos anys a la zona de l'antiga plaça de braus

El Cirque du Soleil es farà a l'aparcament de davant de GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCirqueduSoleiles farà a l'aparcament de davant de Govern. Així ho ha confirmat aquest migdia la ministra de Turisme, Verònica Canals, al programa d'ATV'La Rèplica'. Canals ha explicat que l'acord amb el comú d'Andorra la Vella ja està tancat i que l'espectacle es durà a terme a la zona de l'antiga plaça de braus durant dos anys. Aquesta era una petició de la cònsol major de la capital,ConxitaMarsol, qui havia assegurat anteriorment la seva preferència per l'indret davant de Govern perquè així "no es limitava una zona d'aparcament molt important" com és elpàrquingValira, molt pròxim a l'avinguda Meritxell. La ministra de Turisme ha afirmat que treballen amb l'ajuda del comú i delCOEXper poder muntar l'esdeveniment i que, tot i no ser un indret tan cèntric, "és un bon lloc perquè hi ha aparcaments, elcasc antici les botigues a prop" i ha afirmat que és millor que a la Dama de Gel perquè "no és un lloc tan transitat".

El passat gener, la ministra de Turisme i el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, van indicar durant una roda de premsa que l'ubicació del Cirque du Soleil estava "un 90% confirmat" i seria en els aparcaments de Valira i l'Illa Carlemany, situats al costat de la Dama de Gel. Segons ha assegurat Canals, el comú d'Escaldes-Engordany encara no s'ha manifestat sobre el canvi.

tracking