enquesta

Està alarmat pel coronavirus? Ha pres mesures al respecte?

Respostes dels ciutadans arran del primer contagi per coronavirus

Està alarmat pel coronavirus? Ha pres mesures al respecte?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

NO

Fernando Lou, Agent comercial

“No he pres mesures especials” pel que fa al coronavirus. El Fernando va afegir que és com “una grip mal curada”. Quant a les mesures complementàries, va dir que “no he pres cap mesura excepcional; mantinc les mesures higièniques de sempre, com rentar-me les mans”.

NO

Fernando Silva, Repartidor

Per al Fernando Silva, la situació actual del coronavirus no suposa una alarma, però sí que admet que “alarmat no, però preocupat sí”. Tanmateix, sobre les possibles mesures que es puguin prendre, reconeix que “no n’he pres cap” i que segueix la seva vida diària amb total normalitat.

NO

Lourdes Trigo, Dependenta

“No estic alarmada pel coronavirus, però sí que hi ha una mica de preocupació”, explicava la Lourdes. No obstant això, va desitjar que la situació “no vagi a més i estiguem tots tranquils”. Sobre les possibles mesures preventives, la Lourdes va dir que “no n’estic prenent cap en concret”.

NO

Liucadia Gaspar, Dependenta

“Estic una mica preocupada, però no n’hi ha per tant”, admetia la Liucadia, que va afegir que “no hem de buidar els supermercats, que això no és cap guerra”. “El metge, avui mateix, ens ha recomanat una sèrie de mesures senzilles; s’han de prendre precaucions però no n’hi ha per tant”, va dir.

NO

Joan Boteller, Bomber

“Alarmat no n’estic, però penso que hem d’estar ben informats”, deia el Joan. Pel que fa a les diferents mesures que creu que poden prendre’s, va destacar que “recomanen que no s’estigui en grans aglomeracions de gent” i a més a més va dir que “hem d’esperar els esdeveniments”.

NO

Joana Gabarró, Infermera

La Joana va dir que “no estic alarmada pel coronavirus” i va afegir que “tampoc estic prenent cap mesura concreta”, tot i que va assenyalar que “el millor que es pot fer és menjar bé, rentar-se bé les mans i mantenir una bona higiene, i anar al metge si es té algun símptoma o et trobes malament”.

NO

Ingrid Blanch, Administració

“Avui no estic gens alarmada pel coronavirus, demà ja veurem que passa!”, deia l’Ingrid amb un somriure, que, a més a més, reconeixia que no estava prenent cap mesura alternativa ni excepcional pel Covid-19, i que estava seguint la seva vida diària sense més contratemps.

NO

Fernando Aguilar, Cuiner

Per al Fernando, no hi ha motius de preocupació pel coronavirus i va admetre que “no, no estic gens alarmat al respecte”. Tot seguit, va afegir que “aquí la situació veig que està molt ben controlada, per tant, estic molt tranquil, no crec pas que pugui haver-hi cap problema greu”.

tracking