Arrestat un conductor de 46 anys amb 3,65 de taxa d'alcoholèmia

La policia ha informat de la detenció de dos joves per una baralla multitudinària a Encamp

La policia adverteix sobre la suplantació de pàgines web d'entitats bancàries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor resident de 46 anys va ser detingut per la policia dijous passat poc abans de les quatre de la tarda per donar una taxa d'alcoholèmia de 3,65 grams en un control rutinari que van fer els agents, segons ha informat el cos de seguretat. Es tracta d'una de les vuit intervencions per conduir en estat d'embriaguesa registrades durant la setmana passada, entre les quals hi ha la d'un altre resident de 45 anys arrestat amb 2,33 grams d'alcohol per litre de sang. Altres tres joves van ser arrestat en detectar una patrulla que circulaven per l'avinguda Tarragona en direcció Sant Julià a gran velocitat "xisclant les rodes a la rotonda i efectuant-se avançament entre ells", detalla el comunicat de la policia. Dos dels conductors van donar positiu per alcoholèmia i el tercer, per consum de drogues.

El cos de seguretat ha fet pública també la detenció de dos residents de 19 i 25 anys a les 5.15 hores de diumenge a Encamp perquè estaven implicats en una baralla multitudinària i en ser requerits pels agents van tenir "una actitud despectiva i agressiva".

Denúncia falsa

La policia ha informat de l'arrest d'una dona resident de 28 anys dissabte al matí "per haver suposadament fet una falsa acusació" que havia provocat la detenció de matinada d'un home de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual.

tracking