SUCCÉS

Detingut un conductor ebri després de tenir un accident

La policia, en realitzar-li les proves d'alcoholèmia, va detectar que portava una taxa d'1,66 grams d'alcohol per litre de sang

La Policia comptarà amb disset nous vehiclesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir al vespre un jove ebri després de patir un accident sense implicar cap més vehicle. El noi, resident de 20 anys, anava al volant d'un Mercedes-Benz AMG per Llumeneres, a Sant Julià de Lòria, quan va tenir el sinistre, resultant-ne lleument ferit. La policia, en realitzar-li les proves d'alcoholèmia, va detectar que portava una taxa d'1,66 grams d'alcohol per litre de sang, motiu pel qual va arrestar-lo després de ser examinat i donat d'alta pels serveis mèdics.

Aquest és el segon accident que té lloc en menys de 24 hores, ja que un turisme i una motocicleta amb matrícula del Principat han patit un accident aquest matí, poc abans de les 9 del matí, a la carretera de l'Obac, a l'alçada de la gasolinera. El conductor de la motocicleta, un jove de 20 anys que ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital per realitzar-li les proves mèdiques pertinents, ja ha estat donat d'alta. Mobilitat ha habilitat un pas alternatiu a la CG2 durant mitja hora per garantir la fluïdesa de la circulació i la policia i bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets per tal d'esclarir els motius de la topada, els quals encara no han transcendit.

tracking