SALUT

Govern reactivarà el pla contra la drogodependència

Víctor Filloy preveu que les línies estratègiques estiguin enllestides en aquest primer quadrimestre i considera que es tracta d'una tasca "transversal i coordinada" entre el ministeri, la ciutadania i educació

Govern reactivarà el pla contra la drogodependènciaGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern reactivarà el pla contra la drogodependència seguint el mandat de la llei de seguretat ciutadana. Així ho ha asseguratel ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy,acompanyat de laCap d’Àrea de Serveis Sociosanitaris, Montse Gil, durant la presentació de la memòria de treball delServei d’Atenció Domiciliària (SAD). El ministre, que preveu que les línies estratègiques estiguin enllestides en aquest primer quadrimestre, considera que és una tasca "transversal i coordinada" entre el ministeri, la ciutadania i educació, i ha afirmat quees destinaran més recursos humans i econòmics.

Pel que fa a les dades del SAD, el servei ha atès al llarg del 2019 un total de 316 persones, de les quals 136 han estat nous usuaris. El perfil són persones que viuen soles, d'entre 85 a 89 anys, de les quals 218, és a dir, més de la meitat són dones.Una de les dades que més destaca és l’atenció del SAD de 134 persones que, pelseu grau de dependència, haurien d'estar ingressades en un centre sociosanitari però que poden romandre a casa gràcies al servei.

tracking