Trànsit

Un quart accident obliga a tornar a tancar el túnel de la Tàpia

La topada entre dos vehicles a l'interior de la infraestructura ha deixat al matí un ferit lleu, una dona resident de 18 anys

Tasques de neteja al túnel de la Tàpia
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La topada entre dos cotxes ha obligat poc després de les dues de la tarda a tallar al trànsit el túnel de la Tàpia de Sant Julià, segons ha informat Mobilitat, per quarta vegada en menys de 24 hores a causa d'un accident. El tancament ha finalitzat abans de les tres i s'ha produït quan no feia una hora que s'havia reobert el pas a la circulació per l'accident de dos vehicles aquest matí al túnel, cap a les 8 del matí i s'ha mantingut durant cinc hores.

El sinistre del matí ha estat entre un Citroen Saxo i un BMW 323, ambdós amb matrícula del Principat, ha deixat un ferit lleu d'aquest segon vehicle, en el qual hi viatjavenun home i una dona residents de 20 i 18 anys respectivament.La noia ha estat traslladada a les 9.00 hores a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i actualment està en observació amb contusions lleus, tot i que serà donada d'alta avui. Encara s'està treballant per conèixer les causes de l'accident i el túnel ha quedat reobert, després de les tasques de neteja de l'oli que ha caigut a la carretera, segons ha informat bombers. A hores d'ara el trànsit d'entrada a Sant Julià per la CG1 és dens en sentit sud.

Aquest és el tercer accident en aquest punt des d'ahir, quan dos accidents de trànsit van complicar la circulació a Sant Julià de Lòria durant bona part de la jornada. Els dos incidents van tenir lloc al mateix punt, el túnel de la Tàpia, que va estar tallat durant tot el matí. Concretament, els serveis d’emergència van haver de prohibir el pas per aquest punt de la carretera general 1 durant un total de sis hores, de les nou del matí a les tres de la tarda. El primer incident va tenir lloc a les 9.22 hores, quan el conductor d’una furgoneta Renault Kangoo Combi 1.5 DCI va perdre el control del vehicle mentre conduïa en direcció Espanya. Segons va explicar la policia en declaracions al Diari, arran d’aquest fet va xocar amb una de les parets interiors del túnel, deixant el vehicle en molt mal estat. Per la seva banda, el conductor, que anava sol, va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital.

Una relliscada

Aquest primer sinistre va obligar a tallar el túnel de la Tàpia fins al migdia en ambdós sentits de la marxa, provocant trànsit dens de les nou a les dues del migdia en sentit sud. Poc després de la seva reobertura, a les dues de la tarda, una moto conduïda per un menor va patir un segon accident, fet que va obligar a tornar a prohibir la circulació del trànsit en sentit sud per aquest punt. Segons va explicar el conductor a la policia, la moto, una Yamaha YZF R125, hauria relliscat amb algun element situat a l’interior del túnel. Amb tot, després de ser preguntats pel Diari, els responsables de comunicació del cos no van poder precisar de què es tractava. Així mateix, la policia no va poder explicar l’estat en el qual va quedar el vehicle. Pel que fa al conductor, un menor de 17 anys, va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital pels bombers. Després de les tasques de neteja i atenció als conductors, el túnel de la Tàpia va reobrir definitivament a les tres de la tarda. L’hospital Nostra Senyora de Meritxell va informar ahir que l’estat d’ambdós conductors és lleu i que no cal patir pel seu estat. Cap més persona ni vehicle es va veure implicada en els accidents.

Un nou accident obliga a tallar el túnel de la Tàpia

Un nou accident obliga a tallar el túnel de la Tàpia

El túnel de la Tàpia està tancat al trànsit sis hores per dos accidents

El túnel de la Tàpia està tancat al trànsit sis hores per dos accidents

tracking