TRADICIÓ

Prop de 500 persones participaran en la cavalcada dels Reis

Diumenge 5 de gener començarà la rua dels Reis Mags d'Orient d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany a partir de de dos quarts de set de la tarda

La cavalcada aplega milers de persones, amb molts turistesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 500 persones participaran aquest diumenge 5 de gener a la cavalcada dels Reis Mags d'Orient d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany a partir dedos quarts de set de la tarda. La rua començarà per l'avinguda Príncep Benlloch, passant per les avingudes Meritxell, Carlemany, Copríncep de Gaulle, del Pessebre i de les Escoles, i acabant al Prat Gran d'Escaldes-Engordany cap a les 20.30 hores.Aquest any hi participaran 16 carrosses ambpersonatges de l’imaginari infantil, com personatges del món del cinema ila literatura, així com els Menairons d’Andorra la Vella. Hi haurà un grup d'animació, 10 tones de caramels aptes per al consum de celíacs i moltes disfresses.

Els infants que vulguin donar la carta al Patge Reial ho podran fer eldissabte 4 de gener a partir de dos quarts de set de la tarda, seguint elmateix recorregut que la cavalcada del diumenge.El mateix dia 5, a les 12 h, el Carter Reial recollirà les cartes dels nens a laplaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

La comitiva Reial desfilarà pels carrers de la vila d'Encamp a partir de les sis

de la tarda fins a arribar a la plaça dels Arínsols, i anirà acompanyada dʼuna

cercavila. Ses Majestats arriben al Pas de la Casa en tot terrenys icarrosses fins al Centre Esportiu (on sʼestà celebrant el darrer dia del Saló de laInfància i de la Joventut), després dʼun castell de focs dʼartifici i dʼun descens detorxes per les pistes dʼesquí, que comença, aproximadament, a les sis de latarda a la pista Directa del Pas de la Casa.

tracking