Justícia

Rebutjats els recursos de la batlle Moreno per ser magistrada

La sala administrativa del Tribunal Superior desestima la petició d'anul·lar els nomenaments de les dues fiscals adjuntes com a magistrades

Més personal per a la justíciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior ha rebutjat les dues demandes presentades per la batlle Maria Àngels Moreno contra les decisions del Consell Superior de la Justícia de nomenar Alexandra Cornella magistrada a temps parcial de la sala penal del Superior i Carolina Bailen com a magistrada del Tribunal de Corts. La batlle es va presentar als dos concursos de magistrada i no va obtenir cap de les dues places adjudicades el juliol passat a dues fiscals i va demanar al Superior que la declaració de nul·litat dels dos acords que han estat ratificats ara.

El lletrat de Maria Àngels Moreno al·legava entre d'altres coses que en aquesta selecció havia rebut una puntuació inferior a la d'un concurs anterior i que aquesta valoració no podia ser correcta perquè el seu currículum s'ha incrementat. La sentència del Superior remarca que la batlle "insisteix especialment en qüestionar el sistema de selecció dels membres del CSJ" i el TS li recorda que "ja el coneixia en el moment en què es va presentar a la convocatòria".

tracking