x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Col·lectius

Xavier Espot es reuneix amb treballadors del Punt de Trobada

El cap de Govern s'ha trobat amb representants dels empleats del centre comercial per escoltar els neguits que tenen per la situació laboral 
Xavier Espot amb els representants dels empleats del Punt de Trobada

El cap de Govern es reuneix amb treballadors del Punt de Trobada

Xavier Espot amb els representants dels empleats del Punt de Trobada

Fernando Galindo
Actualitzada 18/12/2019 a les 20:55
El cap de Govern, Xavier Espot, s'ha reunit aquesta tarda amb representants dels treballadors del Punt de Trobada que li han exposat la preocupació que existeix entre el col·lectiu arran de les sentències judicials que determinen que els Cachafeiros han de tancar el negoci i abandonar les instal·lacions perquè el contracte amb la propietat va finalitzar el 2015. Espot ha assenyalat als representants dels empleats que "farà tot el que estigui a
l’abast de l’executiu i, com s’ha dut a terme en altres afers similars, estarà al costat dels treballadors perquè en tot moment es compleix el Codi de Relacions Laborals" i que farà el calgui per "intentar mediar en cas que la situació ho requereixi".

L'ordre de desnonament dels tribunals queda de moment en suspens perquè els gestors del Punta de Trobada han presentat un recurs d'empara davant el Tribunal Constitucional i han preparat la causa per portar-la a Estrasburg per si no tenen una resolució favorable de l'Alt Tribunal.  
Davant la situació, "la plantilla del personal continua amb el neguit i la preocupació dels seus llocs de treball" han expressat els treballadors del centre comercial del Punt de Trobada en un comunicat.
Etiquetes
  • #3 Simpatitzant de la CNT
    (18/12/19 21:45)

    Lamentable que el Cap de Govern, sent advocat, digui que "es compleix el Codi de Relacions Laborals" quan, al febrer, va entrar en vigor la Llei de Relacions Laborals.

    Respondre
  • #2 Representants de l'amo
    (18/12/19 21:43)

    No són representants dels treballadors. Al Punt de Trobada no hi han hagut eleccions a representants dels treballadors (els resultats no surten al BOPA). Prou de pantomina amb la figura dels apoderats (l'empresa, si els treballadors no escolleixen representants, els designa ella mateixa).

    Respondre
  • #1 Representants de qui?
    (18/12/19 20:28)

    A qui representen aquestes tres persones que han anat a la reunió? Als treballadors o als interessos dels Cachafeiro? Tres persones personalment i familiarment molt afins als empresaris, dubto que puguin representar a tot el personal. Quants membres té el comitè d'empresa del Punt de Trobada? Com s'han triat? Tenen almenys 9 membres com relata l'article 108 de la llei de codi de relacions laborals ? Qui controla que es compleixi la llei? Perquè la llei està per complir-la. Començant pels drets laborals dels treballadors respecte al seu dret de representació que aquesta empresa no sabem si acompleix...

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts