Pont de la Puríssima

Cues a Organyà, Valls de Valira i des de la Seu per accedir a Andorra

L'afluència de visitants al Principat ha provocat retencions de fins a 22 quilòmetres a diversos punts de l'N-145, l'N-260, la C-14 i la C-1412A

Retencions des de la Seu per entrar a AndorraJordi Salazar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'afluència de turistes cap a Andorra ha provocat retencions de fins a 22 quilòmetres a nombroses carreteres al llarg de tot el dia. Un accident entre tres vehicles a Ribera d'Urgellet, a la C-14, ha deixat dos ferits lleus i quilòmetres de congestió, tot i que la circulació en aquella zona s'ha restablert, amb llargues cues, al voltant de les 14.00 hores. Aquesta mateixa carretera acumulava fins a 11 quilòmetres de congestió en sentit Andorra a les dues del migdia.

L'entrada de turistes per la frontera sud pel pont de la festivitat de la constitució espanyola i de la Puríssima ha provocat problemes de trànsit des de les deu del matí fins al vespre, complicant la circulació a la xarxa viària nacional amb 4 quilòmetres de retencions a Sant Julià en direcció Andorra la Vella i trànsit dens, tant a la CG3 d'entrada a la Massana en sentit nord com a la CG4 en sentit sud.

tracking