Esther Vidal, Agrupament Encampadà

“Volem donar una nova perspectiva a la parròquia”

Volen una persona a la taula de l'habitatge per fer sentir la veu d'Encamp i del Pas de la Casa

“Volem donar una nova perspectiva a la parròquia”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què els diferencia de les altres candidatures?

Doncs que Agrupament Encampadà som un conjunt de persones amb diferents sensibilitats polítiques, que ens hem agrupat per poder treballar en conjunt pel poble i aconseguir donar així una nova perspectiva a la nostra parròquia.

Què cal fer amb el Prat Gran?

Tenim algunes solucions que portarem a la pràctica. Principalment seria establir un parc a la zona dels terrenys que ha de cedir obligatòriament Casa Areny i encabir-hi tots els elements existents al parc. I traslladar l’aparcament als terrenys de Cal Joan Antoni (l’antic càmping Internacional) i aprofitar aquella zona per crear diferents espais esportius com podrien ser pistes d’street basket, un gimnàs out­door, una pista de voleibol o un mur d’escalada urbà.

Com recuperar el poble i reactivar l’obertura de negocis?

Principalment creiem que la millor manera de reactivar-lo és donar carta oberta al turisme tant cultural, com familiar i esportiu. I quan això es pugui activar, portarà la reactivació del comerç i de la vida diària al poble.

Com volen atreure el turisme i que Encamp no sigui una ciutat dormitori?

S’han de buscar noves fórmules, noves propostes... canviar la cara a la travessa d’Encamp. Està una mica obsoleta; cal modernitzar-ho tot una mica.

Quin projecte destaca com a tret diferencial?

Crec que el conjunt de mesures que proposem i, sobretot, com ho treballarem, és el tret diferencial entre el que nosaltres volem portar a terme i la resta.

A part d’aquesta, quines altres propostes presenta?

En el tema esportiu volem fer una reestructuració de tot el que és el Complex esportiu. Volem fer un repartiment de les sales i els espais. I fer així unes noves propostes, una nova sala del gimnàs, una zona per als pares mentre esperen els nens on poder treballar mentre esperen, una zona on poder berenar, incentivar aquesta zona.

Quin ha de ser el futur del Pas?

El mateix que el d’Encamp. Sobretot tirar endavant esportivament, especialment amb l’esport d’elit i centre d’alt rendiment d’altura, i veure com ho podem vendre a aquest nivell.

Tenint en compte que el comerç del tabac pot estar al final, què es pot oferir al turista francès?

Al turista francès se l’atreu amb moltes més coses que el tabac. Ells venen a passar el dia i a fer altres compres. Com et deia, el Pas no només és comprar tabac.

Com es pot resoldre la problemàtica de l’habitatge?

Ens agradaria posar una persona que estigues a les taules de treball de Govern i que pogués donar veu a Encamp i al Pas de la Casa. És la mateixa parròquia però les problemàtiques són molt diferents. S’hauria de treballar en aquest tema, sí.

Vol que es quedi l’FC Andorra? Què li poden oferir?

Crec que ens interessa a tots que el futbol estigui aquí! Sense menysprear res ni ningú, però ens interessa a tothom que continuï. I com més acció hi hagi, millor! Volem establir converses per veure què necessiten.

En persona

Nom complet: Esther Vidal i Mils Professió: funcionària al departament de Turisme Edat: 43 anys Experiència política prèvia: primera experiènciaEstat civil: casada Fills: 1

tracking