x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Justícia

Claverol resta detingut després de lliurar-se a la policia

L'expresident de la Fundació Tutelar està acusat d'apropiar-se 23.000 euros de fons de l'entitat
David Claverol continua fora d'Andorra.

David Claverol no torna i complica la seva situació legal

David Claverol cresta detingut al despatx central de la policia

Actualitzada 03/12/2019 a les 18:54
David Claverol està detingut al despatx central de la policia després de lliurar-se ahir voluntàriament per l'acusació que tenia des de l'agost per haver-se apropiat de 23.000 euros de fons de la Fundació Tutelar i resta pendent de passar a disposició judicial. Claverol va acudir a l'edifici de la carretera de l'Obac acompanyat del seu advocat i va quedar arrestat immediatament després d'haver estat fora del Principat des de que va ser denunciat pels responsables de l'entitat, on havia ocupat el càrrec de secretari i de president. 
La seva família va retornar el 26 d'agost els 23.000 euros que presumptament es va quedar Claverol aprofitant els poders per un import de 3.000 euros que tenia del president per treure diners dels comptes de la Fundació Tutelar. L'expresident de l'organització sense ànim de lucre va anunciar inicialment en diverses ocasions que tornaria al país per donar explicacions dels moviments que havia fet amb els fons dels que havia disposat però han passat gairebé quatre mesos fins que ha acudit al requeriment penal que tenia des de l'agost.

El Patronat de la Fundació va destituir David Claverol el 22 d'agost del càrrec de president que tenia des del juliol per les irregularitats comptables que s'havien detectat i que van ser denunciades a la fiscalia pel ministre d'Interior, Josep Maria Rossell, i per una empleada de l'entitat que les havia descobert. La Fundació Privada Tutelar treballa per millorar la qualitat de vida de les persones en situació d'incapacitat.
Etiquetes
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts