La policia creu que Marot va morir d'un tall de digestió

L’exresident portava posat un vestit de submarinista quan el van trobar

La policia creu que Marot va morir d'un tall de digestió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers del departament francès de l’Erau, situat a la regió d’Occitània, van recuperar del mar el cos sense vida d’un home que, segons els indicis, seria Mathieu Marot. Segons les informacions que han transcendit, el cadàver anava vestit de submarinista, per la qual cosa la policia treballa sobre la hipòtesi d’una mort accidental, causada per un tall de digestió.

Etiquetes:

Localitzat al mar

Dijous al matí un navegant va alertar els cossos d’emergència que havia localitzat al mar el cos d’un home mort davant del municipi de La Mota Granda. Ara com ara, el cadàver és a l’institut forense de Montpeller per tal de conèixer les causes de la mort i poder-lo identificar de manera definitiva. Malgrat que la descoberta del cos coincideix amb la zona on es va trobar el cotxe de Marot, les investigacions de la policia encara no estan tancades.

Mathieu Marot va desaparèixer el 12 de novembre mentre es dirigia a Montpeller des d’Andorra. El jove de 37 anys havia passat uns dies al país visitant amistats, ja que els seus pares havien estat professors del Lycée Comte de Foix i ell havia residit al Principat durant part de la seva infància.

El cotxe de Marot es va localitzar el dia 14 de novembre a Carnon, amb la seva roba a dins. La descoberta del vehicle va dirigir les investigacions de la policia cap a la tesi de l’ofegament i, de fet, la família ja donava Marot per mort, malgrat “no perdre l’esperança”, tal com van comunicar a través de les xarxes socials. El dia 7 de desembre està programat un homenatge al municipi de Chanac.

tracking