Eleccions comunals

La llista d'Units pel Canvi advoca per racionalitzar les finances de Sant Julià

La llista d'Units pel Canvi advoca per racionalitzar les finances de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Travesset evitarà “els projectes faraònics” si guanya les eleccions comunals a Sant Julià. Així ho va explicar el candidat del Partit Socialdemòcrata en la roda de premsa de presentació de la llista a la parròquia. Segons va exposar, si guanyen els comicis la seva formació optarà per racionalitzar les finances del municipi, començant per la gestió de Naturlandia i del bosc de la Rabassa. En canvi, Travesset també va fer èmfasi en la necessitat d’invertir en equipaments públics com el Centre esportiu de Sant Julià. En aquest sentit, advoquen per un comú més transparent, per al qual volen importar el model suís de consultes ciutadanes a Andorra i “defugir l’abisme entre ciutadania i política”.

A banda, el candidat a cònsol major també va expressar la seva voluntat d’embellir la parròquia, tant per als veïns com per ser la “millor entrada possible” al país. “Volem que Sant Julià estigui més net, més verd i més cuidat”, va assegurar.

Respecte a la manca d’acord amb Desperta Laurèdia, Travesset assegura que es van “implicar al màxim” per aconseguir un pacte que evités l’existència de tres llistes diferents a Sant Julià, però finalment no “va ser possible”. “En democràcia és tan legítim pactar com no pactar”, va afirmar.

tracking