Eleccions comunals

El PS acusa Marsol d'haver complert la meitat del programa

La candidata Dolors Carmona demana que l’elector “no es deixi enlluernar per polítiques superficials”

El PS acusa Marsol d'haver complert la meitat del programaMartí Pons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata (PS) critica que l’actual cònsol major de la capital, Conxita Marsol, no ha complert ni la meitat del seu programa electoral durant els quatre anys de mandat. Així ho va explicar Dolors Carmona, candidata pel PS, durant la presentació de la llista per a les eleccions comunals del 15-D.

La candidata, actualment consellera de la minoria, va assegurar que després d’un estudi de mesos, hauria complert el programa dels quatre anys fins al 48 per cent i que “en els últims mesos hauria començat a augmentar el percentatge per arribar a l’aprovat”, va relatar el número dos, Sergi González. D’aquesta manera, Carmona durant el seu discurs de presentació va demanar a l’elector que “no es deixi enlluernar per promeses superficials que no arriben fins al fons”.

La llista, “amb persones provinents de realitats molt diverses”, es va presentar com un “equip humà” que “vol treballar per les persones”. En aquest sentit, els socialdemòcrates van explicar que les pretensions clau per a la parròquia són aconseguir que sigui “oberta, participativa i transparent”.

El PS es va presentar com una llista “on tots treballem de valent”, va dir Carmona, i “amb ganes de fer prosperar la parròquia” amb polítiques socials, com ara la lluita per la igualtat o l’estat del ben­estar “real”. També es va recriminar que a hores d’ara “es treballa per una part de la ciutadania” i que són la solució “per escoltar tot el conjunt”.

La número tres és Lídia Samar­ra, també actual consellera a l’oposició, i el número quatre és Pere Baró, secretari d’organització del partit.

tracking