La CEA promociona Andorra com a "laboratori d'innovació tecnològica"

El president de l'entitat, Gerard Cadena, ha manifestat que la voluntat del país és avançar en favor de la sostenibilitat i de l'economia circular

La CEA promociona Andorra com a lloc d'innovació tecnològicaCEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la CEA, Gerard Cadena, ha promocionat les oportunitats que ofereix Andorra com a laboratori d'innovació tecnològica durant una intervenció en el IForoiberoamericanode InnovaciónAbiertaque s'està celebrant avui a Madrid. Cadena ha valorat positivament els llaços de cooperació amb els països iberoamericans i ha destacat que la innovació "és un factor decisiu per superar fronteres i internacionalitzar l'economia". El president de la CEA també ha refermat la voluntat del país per avançar en favor de la sostenibilitat i de l'economia circular, tal com recull el lema de la cimera iberoamericana que se celebrarà a Andorra el novembre de l'any que ve.

El IForoIberoamericanode InnovaciónAbiertaés un espai de reflexió i anàlisi en què s'exposen les principals tendències estratègiques al voltant d'una realitat creixent com ésla innovacióoberta que organitza laConfederaciónespañolade organizacionesempresariales(CEOE). En aquest sentit, el president de la CEOE, AntonioGaramendi, ha corroborat aquesta realitat davant el nombre de casos que creixen exponencialment i que afavoreixen la cooperació entre grans empreses,stratupsi PIMES dinàmiques en una important varietat de formats.

tracking