seguretat social

Guerrero substitueix Rascagneres al capdavant de la CASS

El consell d’administració de la parapública la va nomenar ahir presidenta en funcions

Guerrero substitueix Rascagneres al capdavant de la CASSARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carla Guerrero, tal com avançava el Diari dissabte passat, ha estat l’escollida per substituir Joan Miquel Rascagneres com a presidenta del consell d’administració de la CASS. La també presidenta del Col·legi de Farmacèutics ocuparà el càrrec de manera interina fins després de les eleccions comunals. Una vegada celebrats els comicis, el Govern nomenarà nous representants per formar part del consell d’administració de la CASS, ja que, a banda de l’expresident, Josep Delgado, president del Fons de Reserva de Jubilació, i Vladimir Fernández, conseller, també tenen previst renunciar als seus càrrecs a curt termini.

Amb tot, la seva decisió s’haurà de postergar per no afectar la parapública, que necessita que hi hagi almenys sis dels vuit membres del consell d’administració per fer efectives les seves decisions i que, de produir-se aquestes sortides, quedaria amb només cinc consellers. L’exministre Jordi Cinca ocuparà els lloc que deixa vacant Delgado.

Dimissió per ètica

D’aquesta manera toca a la seva fi el procés de relleu de Jean Michel Rascagenres. L’expresident del consell d’administració va deixar el seu lloc al capdavant de la parapública per presentar-se com a número dos de la llista d’En Comú per Encamp, una candidatura que agrupa les formacions de DA, L’A, UP i independents, i que encapçala Laura Mas. Malgrat que fins al començament de la campanya electoral la candidatura de Rascagneres a les eleccions no presentava una incompatibilitat amb la presidència de la CASS, va argumentar la seva renúncia per una qüestió d’ètica.

tracking