entitats

Stop Violències veta les opinions dels homes

La manifestació d’Stop Violències convocada per dilluns sí que els permetrà la participació

Stop Violències veta les opinions dels homesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació feminista Stop Violències ha convocat una manifestació contra la violència de gènere per a dilluns vinent, en què els homes podran participar però no tindran veu. Així ho van informar ahir al seu compte oficial d’Instagram.

En el cartell de la convocatòria s’indica de manera clara que la sessió comptarà amb “un intercanvi d’experiències viscudes, com a dones, en una societat patriarcal”, en la qual els homes no podran accedir al micròfon i explicar les seves experiències. L’acte també comptarà amb un taller de pancartes, en el qual els assistents podran pintar el seu crit feminista i fer-lo públic durant la marxa.

Stop Violències convoca les persones que vulguin participar en la manifestació a les 19.00 hores a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, on s’esdevindrà l’intercanvi d’experiències i la pintada de pancartes fins a les 20.00 hores, quan s’iniciarà la marxa fins a la capital. Segons informa l’associació al seu compte d’Instagram, a les 21.00 hores es durà a terme la lectura del manifest en contra de la violència de gènere a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. Des de l’associació no han donat més informació sobre les accions que s’hi poden dur a terme.

El 25 de novembre de l’any passat es va celebrar al país la primera manifestació per commemorar el Dia contra la violència contra les dones i els infants, que també va ser organitzada per Stop Violències. Hi van participar una trentena de persones que van dur a terme una marxa per les avingudes Carlemany i Meritxell per donar visibilitat a les reivindicacions de les dones.

tracking