La policia deté dos homes no residents per contraban de 3.400 paquets de tabac

La policia deté dos homes no residents per contraban de 3.400 paquets de tabac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia i els efectius de la duana van detenir divendres passat a Escaldes dos homes no residents de 59 i 68 anys que volien creuar la frontera amb França amb 3.400 paquets de tabac amagats en dos turismes que estaven estacionats en un aparcament públic. Segons l’informe policial, la mercaderia ascendia als 11.832 euros i estava amagada en dos espais fabricats especialment per introduir el tabac.

Etiquetes:

Durant la setmana passada també es va procedir a la detenció de tres persones per un delicte contra la salut pública per tinença d’estupefaents. Dos d’ells, residents enxampats dins del vehicle en possessió de 0,9 grams de cocaïna just abans del moment del consum. L’altre, un home no resident que va ser aturat en un control preventiu amb 1,8 grams de marihuana.

Pel que fa a les detencions a la xarxa viària, un home resident de 24 anys va marcar 2,56 g/l després de patir un accident amb ferits. De la mateixa manera que una dona de 29 anys va ser detinguda després de superar la taxa d’alcoholèmia, donar positiu en drogues i portar 10 grams de marihuana.

La policia també va detenir divendres un home resident de 41 anys per una presumpta agressió de parella en un domicili particular d’Andorra la Vella.

tracking