mobilitat

Es redueix fins al nivell 2 la vigilància a la Portalada

Es redueix fins al nivell 2 la vigilància a la PortaladaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió que fa el seguiment de la zona de la Portalada, afectada per l’esllavissada de l’agost, va acordar ahir reduir del 3 al 2 el nivell de vigilància. La decisió arriba després que s’hagi col·locat una malla electrosoldada al mur de taulons ja existent per reforçar les parets de la muntanya. També s’han enretirat els rocs de la cubeta i la part interior del mur i s’ha construït una escullera de rocs i formigó.

El nivell 2 de vigilància suposa la presència d’efectius del cos de bombers durant 14 hores al dia, de set del matí a nou de la nit. A més a més, durant les nits es realitzaran rondes de prevenció per part del servei de circulació de Sant Julià. Pel que fa als tècnics que s’encarreguen d’assegurar la zona, continuaran vigilant la Portalada de manera constant per advertir qualsevol canvi significatiu.

Finalment, malgrat que la circulació de vehicles en sentit nord continuarà restringida al carril central, s’ha autoritzat l’aparcament de vehicles al pàrquing que envolta el Punt de Trobada.

tracking