A la tercera va la vençuda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La creació d’una voravia entre la Massana, Erts i Arinsal va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d’aquest any després de quedar-se a les portes en les últimes dues edicions. “Estem molt contents que aquesta hagi estat la proposta guanyadora, a partir d’ara hi haurà més seguretat per als vianants que van de la Massana a Erts i a Arinsal”, va explicar el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, que va aprofitar per destacar els 964 vots que va reunir la iniciativa, un 26% dels vots totals.

La construcció de la voravia, però, haurà d’esperar l’eixample de la carretera a la zona d’Erts, que s’espera que comenci abans de la temporada alta: “Abans de l’hivern volem eixamplar la carretera en aquell tram perquè ens hem trobat zones conflictives. Fa mesos que negociem amb un propietari privat la cessió de l’espai per fer aquestes obres”, va afegir Torres.

El pressupost inicial per a les obres és de 300.000 euros, però el Govern espera haver de destinar-hi una partida superior. “La previsió sempre és de 300.000 euros, però la voravia tindrà un cost superior. En tot cas, és una proposta de la ciutadania i si hi hem de destinar una partida major ho farem”, va afirmar el ministre.

D’altra banda, la proposta guanyadora del 2018, els arbres de vent, estarà enllestida al febrer. Així ho va reconèixer Torres, que va advertir que el procés es troba en la fase final: “Demà procediran a comprar els arbres i la setmana vinent començaran les obres. A mitjan febrer podrem fer la presentació.”

tracking