Successos

La policia deté el pres fugat a Santa Coloma

Els agents l'han controlat a la zona del Viena, a Santa Coloma, passades les vuit del vespre després de tres hores de recerca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut el pres que s'ha fugat aquesta tarda de la Comella a prop de l'establiment Viena de Santa Coloma passades les vuit del vespre. Dues agents que participaven en la recerca han vist un home amagat a la zona que els ha semblat el sospitós que es buscava i en anar a identificar-lo ha fugit i ha saltat al riu, on ha estat arrestat amb la partipació dels agents del grup d'intervenció que s'hi han desplaçat immediatament fins al punt on havia estat localitzat, segons ha explicat el director adjunt de la policia Bruno Lasne. El reclús ha estat rescatat del marge del riu pels bombers i ha estat traslladat a l'hospital on se li farà una revisió abans de tornar-lo al centre penitenciari.

La recerca s'ha activat en rebre la policia l'alerta des de la presó a les 17.13 hores que faltava un pres i ha comportat la mobilització de tots els agents que estaven de servei, dels que estaven de guàrdia, de les unitats especialitzades i dels gossos de pista amb el suport d'un helicòpter amb càmera de visió nocturna. El cos de seguretat ha posat en marxa l'anomenada Operació Gàbia amb la participació d'entre90 i 100 efectius desplegats per les fronteres i les carreteres del país, on s'han fet escorcolls a molts vehicles, en particular al voltant de la Comella. El gos ha marcat que l'home havia fugit a peu "en direcció al centre vila" i la recerca s'ha centrat en una zona més delimitada seguint els punts que marcava la patrulla canina, ha indicat Lasne, fins culminar amb la descoberta de l'home.

El cos de seguretat ha informat en un comunicat que el reclús que s'havia fugat és un home de41 anys i nacionalitat espanyola que es trobava en presó preventiva des del juny per un presumpte delicte de furts amb força. El Govern ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar el pres a tres quarts de vuit de la tarda fent pública una foto de l'home, que han assenyalat que pateix problemes de salut mental i està en recerca a Espanya, on acumula antecedents per fets delictius similars.

La policia busca un pres fugat de la Comella

La policia busca un pres fugat de la Comella

Un any de presó ferm per a la dona que està a la Comella amb el seu nadó

tracking