comerç

Les safates de carn de qualitat estaran a la venda al desembre o al gener

La societat adequarà uns espais a l’escorxador per tractar i envasar el producte carni

Les safates de carn de qualitat estaran a la venda al desembre o al generSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les safates de carn de qualitat amb segell andorrà estaran a la venda a partir del desembre o gener. La societat de Ramaders adequarà uns espais a l’escorxador nacional per tractar i envasar el producte. Així ho va afirmar el gerent de la societat, Gerard Martínez. “La nostra intenció és ser operatius a escala comercial a principis de desembre o principis de l’any vinent. Aquest període és el temps que necessitem per poder adequar la sala de desfet per poder treballar el producte i tirar endavant el projecte”.

L’associació pretén donar més visibilitat a la ramaderia i fer valdre totes les parts de l’animal al màxim a través de la venda al detall de la carn d’Andorra. “Ens trobem en un moment en què part de la societat no té temps d’anar a la carnisseria a buscar el tall i van directament a un centre comercial a comprar una safata, i què millor que trobar un envàs sostenible amb carn de qualitat del país”, va explicar el gerent. Martínez va matisar que estan treballant en el format que tindrà la barqueta, perquè “volem que la safata també sigui un indicatiu del producte que hi haurà a l’interior, sostenible i reciclable”. Tanmateix, va assenyalar que el nou projecte no afectarà les carnisseries fidels amb la societat, a les qual “seguirem proporcionant la peça sencera de l’animal i oferint el tall habitual a l’establiment”.

Tal com va destacar Martínez, aquesta nova producció no comportarà un increment del preu de la carn, ja que es va fer una revisió de les tarifes i ja es va regular el cost de venda al públic. “Feia quatre o cinc anys que no revisàvem les tarifes comercials, i ara s’ha establit un altre cop el cost i, en principi, estarà a un preu assequible com fins ara”.

Mal estat de l’escorxador

Quant al possible mal estat de l’escorxador, el gerent de la societat va indicar que el visiten cada dilluns i no hi han trobat cap incidència. “És una instal·lació que està molt bé, no hi ha hagut mai cap accident i compleix totes les normatives.” No obstant això, Martínez va dir que es preveuen unes obres al centre per millorar els equipaments i realitzar el manteniment rutinari necessari per anar a buscar el màxim que pugui oferir. I va afegir que des de la Indicació Demogràfica Protegida ja es realitzen una sèrie de controls i que l’empresa concessionària de l’escorxador està al dia quant als riscos laborals i hi ha una empresa darrera que regula tot l’àmbit de seguretat. Així, va detallar que “no hi ha cap problema ni en el sacrifici, ni l’etiquetatge, ni en la conserva i maduració del bestiar”.

tracking