Successos

El jove accidentat al rec del Solà valora denunciar el comú

La corporació nega haver rebut cap notificació de la família però el jove confirma haver-hi parlat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de 29 anys que va caure fa dos divendres al rec del Solà esperarà a parlar amb el comú per decidir si denuncia l’accident. Així ho va confirmar ahir al Diari des de l’hospital, on segueix ingressat a causa de les lesions sofertes. “Encara no hem decidit si denunciar o no, el que tenim clar és que això no pot tornar a passar. Aquest matí ha trucat la cònsol major per venir a veure la meva situació, però a hores d’ara encara segueixo esperant que vingui. Ja fa deu dies que soc aquí i el cost de l’hospital és elevat”, va explicar l’accidentat, que vol reunir-se primer amb Conxita Marsol per veure quines mesures prendre: “No vull denunciar fins parlar amb el comú en persona.”

Encara amb dificultats per entendre exactament què va passar, l’únic que recorda és haver anat a passejar, recolzar-se i caure al buit: “Vam anar a sopar amb uns amics i després vam anar a caminar pel rec. Ens vam aturar a parlar en aquella zona, vaig recolzar l’esquena en aquella tanca i l’única cosa que recordo és veure el cel mentre queia. Després veure els llums de les llanternes i notar com em pujaven amb la llitera els serveis mèdics.”

En estat greu, el jove no té data per tornar a casa i, associat a la Federació de Boxa, lamenta no poder tornar a participar en cap competició en un any: “Segueixo aquí, a l’hospital, i els metges no em saben dir quan em donaran l’alta. De moment em diuen que em recuperaré en dos mesos, però no podré fer vida normal fins d’aquí a un any segurament.”

D’altra banda, l’accidentat afirma haver-se posat en contacte amb el comú a través d’un familiar per explicar el cas. “Quan em van pujar a planta, el meu pare va anar a parlar amb ells. El va atendre una secretària a qui li va explicar tot el que havia passat, amb fotos de la zona i tot, però sembla que no van fer gaire cas perquè fins avui no s’han posat en contacte amb mi per res”, va afegir el jove resident. Declaracions que contrasten amb la versió oficial i és que el conseller de Medi Ambient, David Astrié, va negar ahir en un acte haver parlat amb cap familiar: “Al comú no va arribar cap notificació de cap familiar. Ens n’hem assabentat a través de la premsa i estem investigant què ha passat.” A més, el conseller va negar la deixadesa de la zona al·legant dues visites setmanals per part de tècnics per revisar l’estat de totes les tanques de fusta del rec del Solà.

El jove accidentat al rec del Solà valora denunciar el comú

El jove accidentat al rec del Solà valora denunciar el comú

tracking