societat

Convocatòria per a la sentència de l'1-O

Convocatòria per a la sentència de l'1-O

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials es van fer ressò ahir de la convocatòria d’un acte de protesta a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella que es durà a terme coincidint amb la comunicació de la sentència del procés independentista català. La convocatòria, a la qual ja ha mostrat suport el Comitè de Defensa de la República (CDR) d’Andorra, és a les vuit del vespre del dia en què es conegui la decisió del Tribunal Suprem espanyol respecte als presos independentistes. Tot fa indicar que la sentència serà comunicada dilluns.

La convocatòria a Andorra és similar a la que s’ha fet a diversos punts de la geografia catalana on també està previst que la gent contrària a la més que probable sentència condemnatòria es concentri a les vuit del vespre per protestar per la decisió judicial.

El Diari va intentar posar-se en contacte ahir, sense èxit, amb representants de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Andorra per conèixer si donaven suport a aquesta convocatòria o si tenien pensat fer alguna acció si la sentència pel procés acaba sent condemnatòria. L’ANC va organitzar el febrer passat una protesta contra el judici.

tracking