Instal·lacions

Bomosa diu que el centre d'alt rendiment segueix endavant

La companyia assegura que de moment no poden donar un calendari

Bomosa diu que el centre d'alt rendiment segueix endavantARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Bomosa afirma que el projecte per crear el centre d’alt rendiment a Sud Radio segueix endavant. Carmen Ribera, la directora de Bomosa, va explicar que estant “molt contents” després de la resolució del plet judicial interposat per Saetde ja que “és un projecte de país”. També va explicar que de moment des de l’empresa no poden donar més informació al respecte però que quan estigui més avançat ho faran saber.

El projecte havia d’estar construït durant la tardor de 2019, però la interposició d’una demanda el 2017 per part de la societat que gestiona les estacions de Pas de la Casa-Grau Roig contra el Govern, en què sol·licitava l’anul·lació perquè considerava que el centre esportiu envaïa part del domini esquiable, va quedar paralitzada. El Tribunal Superior acaba de desestimar la demanda perquè va assenyalar que la societat podia haver comprovat si la concessió del domini esquiable estava o no afectada per la del centre quan se li va facilitar el projecte constructiu.

L’any 2016, l’empresa Centre Esportiu Sostenible, on darrere es troba la companyia Bomosa, va guanyar el concurs públic per encarregar-se de la construcció, l’explotació i el manteniment del Centre residencial en alçada medicoesportiu d’Andorra (Cramea) a les antigues instal·lacions de Sud Radio, al cap del port d’Envalira. El Cramea va ser considerat pel Govern de Toni Martí un projecte emblemàtic.. El centre preveu comptar amb una setantena d’habitacions per a esportistes, que voldran aprofitar els beneficis de fer exercici en alçada per a la preparació física.

tracking