reportatge

Condemnat per estafa al pàrquing

Condemnat per estafa al pàrquingARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu de vigilància muntat per dos treballadors d’un aparcament va permetre enxampar un home que va estar pagant l’estada del seu vehicle al pàrquing del Clot d’Emprivat, a Escaldes-Engordany, durant tres mesos i mig amb una targeta de crèdit cancel·lada, una acció que va generar un perjudici al comú de 977,65 euros. El Tribunal de Corts ha condemnat l’home a quinze mesos de presó condicional i al pagament de la quantitat estafada al comú d’Escaldes-Engordany en concepte de responsabilitat civil pel delicte major d’estafa qualificada. Durant el judici el fiscal havia demanat una pena de trenta mesos de presó condicional, mentre que la defensa en va sol·licitar l’absolució.

Els dos treballadors, que van identificar el processat, es van amagar a la caseta que hi ha darrere de la caixa per esperar un home del qual tenien constància que pagava amb una targeta cancel·lada i denunciada la pèrdua pel seu propietari. En trobar-lo, els treballadors van sortir i li van dir que la policia estava de camí, raó per la qual el condemnat va fugir de l’aparcament a peu deixant el vehicle estacionat dins de l’aparcament. Hores més tard, el processat va entrar de nou a l’aparcament en el vehicle d’un company de feina.

Segons va explicar el vigilant de seguretat, el condemnat va treure el seu vehicle de l’aparcament seguint ràpidament el cotxe del company abans que es tanqués la barrera.

tracking