Les feministes titllen d'“absurd” el discurs del 'youtuber misogin'

Destaquen que “aquest home creu que pot faltar al respecte a tothom”

Les feministes titllen d'“absurd” el discurs del 'youtuber misogin'ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les associacions feministes afirmen que el discurs del youtuber misogin és “absurd” i “no té base”. “Ell intenta plantejar-ho com una ofensa i és al revés, el seu discurs no es pot rebatre perquè no té sentit”, va indicar Aurora Baena, secretària d’Acció Feminista. També van destacar que “aquest home creu que pot faltar al respecte a tothom, amb la forma de pensar i estimar de les persones”, va afegir Vanessa M.Cortés, presidenta de Stop Violències. Els col·lectius feministes se senten satisfets de “la tasca que estem fent, ara es veu la rancietat que estava amagada sota la catifa, i gràcies a nosaltres i la feina del departament d’Igualtat a Andorra hi està havent un canvi social, i ara només queden els neandertals i els homes de cromanyó”, va argumentar Cortés.

Etiquetes:

Respecte a les al·legacions de Jesús Moll sobre les batlles feministes, Stop Violències van matisar que “dir que són feministes en to negatiu em sembla surrealista”, ja que el moviment “busca els drets humans que les dones no tenim”, va explicar Cortés. Baena també va remarcar que el fet de titllar de “medieval el país és curiós, ja que hi ha associacions feministes que també ho diuen” i “és irònic que etiqueti l’Estat d’anar en contra dels homes”. Tanmateix, Cortés va afegir de forma irònica que “és un argumentari increïble, les dones tenim tants drets al país què no sabem què fer amb ells”.

Referent a la possible denúncia a l’Estat, Cortés va indicar que li agradaria “saber quin organisme internacional li donarà suport a aquest paio”, i que el motiu pel qual passa és perquè “històricament s’ha consentit”.

tracking